teciu8 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Cześć, przy uruchamianiu komputera odpala mi się komunikat: "press f2 for setup press f12 for boot device selection menu". I czeka na wybór, muszę wejść do Bios-a. Jednak nie wiem co zmienić, aby ten komunikat się nie pojawiał. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
mirf Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 To może być sygnał do wymiany baterii CMOS. Odnośnik do komentarza
teciu8 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 To może być sygnał do wymiany baterii CMOS. Gdzie ją powinienem znaleźć? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Na płycie głównej - widoczna pastylka. Odnośnik do komentarza
teciu8 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 komputer dzis padł..zaczął sie restaurować i samoczynnie włączać, ale nigdy nie zdołał sie włączyć w pełni.. postanowiłem sformatować dyski i zainstalować Windows na nowo, ale występuje błąd, gdy rozpoczyna sie instalacja..a dwa dni temu było wszystko ok gdy robiłem.. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Wymieniłeś baterię? Odnośnik do komentarza
teciu8 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 jeszcze nie wymieniłem.. Myślicie, ze to to? Odnośnik do komentarza
teciu8 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 rozebrałem obudowę, nie mogę namierzyć tej baterii Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi