Pepsi Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam podczas gry w kilka bardziej wymagających gier o dziwo cs:go sie to zdarza a gry gram w Arme 2 problemu nie ma, opisze ten problem. Trwa mecz w cs wszystko ok strzelamy po chwili zacina sie gra dzwiek i obraz po czym pojawia się czarny ekran po jakimś czasie wszystko wraca do normy ale za jakiś czas znów sie tak dzieje dziś stało się coś czego jeszcze nigdy nie widziałem problem ten sam jednakże stało się coś innego (niestety rozmiar pliku zbyt duży, więc wrzucam link) http://imgur.com/pYP84Gd Mam nadzieje ze mi pomożecie próbuje się już tym długo sam uporać ale jakoś nie miałem nigdy siły, komputer był oddany do serwisu w sensie tam gdzie go kupiłem ponieważ dokupowałem jeden dysk twardy, gościu powiedział ze szedł cały dzień na jakimś tescie nvidi czy cos tam 3d i ze się nic nie stało niby. Odnośnik do komentarza
Pepsi Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Moniormożna wykluczyć sprawdzałem na innym kompie działa wszystko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi