tada44 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Proszę o sprowdzenie moich logów z frst-64,logi z gm nie mogę wykonać gdyż po uruchomieniu programu po paru skanach wyskakuje niebieski ekran zkomunikate że komputer napotkał problem .... Zaczeły się problemy po przejściu na Windows 10 po instalacji go uruchomiłem i zamiast wgrać EsetNod 32 to zacząłem wgrywać programy typy unlocker itp..Pojawił się jakiś trojan prawdopodobnie ale zaraz uruchomiłem Adwclenera,eset i MBAM pousuwały programy podejrzane .Kopi nie zachowałem gdyż po czyszczeniu postanowiłem wykonać nową instalacje systemu win 10. Wygląda na to że coś siedzi w systemie bo :przeglądarka czasami się zaiesza ,czasmi przy odtwarzaniu plików you-tuba lub innych jest zielony ekran ,zawiesz się system po 3-5 sekundach wraca do normy no i niemogę oglądać filmów,tv z programem kodi. Proszę o wsparcie i poradę co naprawić i jak ???? Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie widzę tu żadnej infekcji. Tylko kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: BHO: Brak nazwy -> {3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA} -> Brak plikuBHO-x32: Brak nazwy -> {3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA} -> Brak plikuC:\Users\tada4\settings.datEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix. Jest już @Picasso (najpierw musi się zająć sprawami administracyjnymi forum) - jak tylko zauważysz, że zaczyna pomagać na forum, to zgłoś swój temat w tym (lub podobnym, uaktualnionym) temacie: http://www.fixitpc.p...bez-odpowiedzi/ jessi Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie widzę tu żadnej infekcji. Tylko kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exe Uruchom FRST i kliknij przycisk Fix. Jest już @Picasso (najpierw musi się zająć sprawami administracyjnymi forum) - jak tylko zauważysz, że zaczyna pomagać na forum, to zgłoś swój temat w tym (lub podobnym, uaktualnionym) temacie: http://www.fixitpc.p...bez-odpowiedzi/ jessi Dzięki!!!! wykonałem jesteś -.b.szybka i b.zdolna.Pozdrawiam!!!!! Z resztą poczekam na Picasso!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi