Mielona Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tak jak w temacie, mam problem z jednym z komputerów. Strasznie wolno ( tj. 10-15min ) włącza sie system Win XP tj bootuje sie dobre 10min a potem z 4 min do wlasciwego ekranu windowsa. skanowałem go na wszelkie storny (CCleaner i AdwCleaner ) i update win xp bo dawno nic nie było robione, ale póki co bez rezultatu, dołożyłem dzis +4GB ramu ( wiem ,ze win xp ma tylko do 3,25 ale dopiero jutro to wyjmę ) załączam logi z OTL ( wertuje je ale nic mi sie nie rzuca w oczy ) Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja też tu nie widzę niczego podejrzanego. Jest już @Picasso (najpierw musi się zająć sprawami administracyjnymi forum) - jak tylko zauważysz, że zaczyna pomagać na forum, to zgłoś swój temat w tym (lub podobnym, uaktualnionym) temacie: http://www.fixitpc.p...bez-odpowiedzi/ W międzyczasie, na wszelki wypadek, zrób logi z FRST https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-3-wa%C5%BCne-zak%C5%82adanie-tematu-obowi%C4%85zkowe-logi/ jessi Odnośnik do komentarza
Mielona Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dodaje kolejne logi. moze problem tkwi w biosie samym bootwaniu ? jedyne co uprzednio robiłem to gruntowny scan disk i defraga. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Odinstaluj ESETa i sprawdź. Odnośnik do komentarza
Mielona Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dobra, w FRST pojawiła sie notka o problemie z myszką i klawiaturą , faktycznie ponownie zaisntalowane stery do klawiatury pomogły, jak i usunięcie pendrive ,który pracowął jako backup teraz jak ręką odjął poniżej 2min start , dziękować za podjęcie tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi