DawidS28 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tak mnie na wspomnienia naszło... Pamiętam, jak dobre 10 lat temu urządzaliśmy z kolegami zawody w tę gierkę. Wtedy jeszcze wszystko przenosiło się na dyskietkach, a nie pobierało z Internetu (kto miał Internet?). Muszę sobie zainstalować na DOSBox albo virtualu... Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 DawidS28 Wtedy jeszcze wszystko przenosiło się na dyskietkach, a nie pobierało z Internetu (kto miał Internet?). Powiem tak: może to dziwnie zabrzmi, ale ja miałem internet na modemie analog typu PCI Zoltrix Spirit 56k SmartHC z wydzwanianym numerem TP 0202122. Co prawda szybkość nie była powalająca ale można było jako tako pracować. Tą gierkę też pamiętam. TUTAJ jest do pobrania. System: Windows 95/98/Me/2000/XP. pzdr Odnośnik do komentarza
stivo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jest już dostępna beta najnowsze odsłony - DSJ 4 -> pobierz Odnośnik do komentarza
Mikouaj Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jest już dostępna beta najnowsze odsłony - DSJ 4 -> pobierz Nie porwała mnie specjalnie. To już nie to samo, nie ten sam klimat co DSJ2 Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Hahah. Oj Dawid Dawid trafiłeś w 10! Wyobraź sobie że dziś w szkole na jednym z zawodowych przedmiotów wszedłem na fixitpc a na kompie obok równo cisnęliśmy w tą gierę (ok 6 osób. Mało tego, trzeba było tak grać żeby nauczyciel nie widział xD) Nie ma lekcji żeby nie było w to grania . Ta gra jest świetna Zdecydowanie wersja 2 najlepsza. Pzdr. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi