XeRoX Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witajcie, gdy zakupiłem laptopa był na nim zainstalowany już Windows 7 Professional (64bit), klucz do niego jest na naklejce z tyłu lapka. Niestety musiałem przeinstalować laptopa, wszystko git, klucz wpisałem. Niestety przez pomyłkę zainstalowałem angielską wersję Windowsa, a przy wersji Professional nie da się zainstalować dodatkowych języków. Zrobiłem więc upgrade do Ultimate, a jako klucz użyłem jakiś tam znaleziony w internetcie. Mam język polski jednak od jakiegoś czasu mam komunikaty że mój system jest nielegalny :/ Czy mogę bez utraty plików wrócić do wersji Professional (do której mam klucz) czy muszę przeinstalować system? Odnośnik do komentarza
Kcurek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Heh. Namieszałeś. Nie chcę autorytatywnie odpowiedzieć na finałowe pytanie, ale wydaje mi się, że musisz przeinstalować. A na przyszłość, jest takie narzędzie dla Visty, nazywa się Vistalizator, które pozwala wgrywać dodatkowe języki na "zbyt niskich" wersjach Windowsa. Dla Sevena też jakaś jego wersja była, aczkolwiek musisz poszukać. Użyłem tej metody ostatnio, serwisując laptop znajomego i zadziałało jak żyleta Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Do W7 Pro da się zainstalować dodatkowe języki I nie są potrzebne żadne wistalizatory czy coś Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 I nie są potrzebne żadne wistalizatory czy coś Na pewno? https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/972813 Odnośnik do komentarza
XeRoX Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ehh... A jak przez rejestr wym wymusił downgrade do Professional czy coś? no srsly MS jaka logika... Pozwalają na update ale na downgrade juz nie masakra ;// Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @Zappa - tak, przerabialaem to u siebie i przynajmniej na jeszcze jednym komputerze. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Było na forum kilka tematów w jaki sposób aktywowac windows 7. XeRoXpodaj co to za model lapka? Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Na pewno? https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/972813 Na pewno, wystarczy dism w trybie offline. pzdr Odnośnik do komentarza
XeRoX Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Latutide e6410 Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 był na nim zainstalowany już Windows 7 Professional (64bit), Informacje podam na PW. Odnośnik do komentarza
piespawlowa Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 A czy w Win 7 Proffesional też można zmienić język? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi