szymon189 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Przywróciłem system w laptopie. Niestety bardzo dużo różnego typu programów się zainstalowało. Wszystko usunąłem, ale nie wiem czy coś nie pozostało. Nie wiem czemu, ale nie działa mi internet w IE, natomiast w Firefoxie działa. Dodatkowo nie chciało mi zainstalować SP 2, mimo, że SP1 był zainstalowany. Pobrałem ze strony Microsoftu SP2 i zainstałowałem, ale teraz nie chce mi instalować ani wyszukiwać aktualizacji. Addition.txtFRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 nie działa mi internet w IE, natomiast w Firefoxie działa. Masz IE w wersji 7 Platform: Microsoft® Windows Vista™ Home Premium Service Pack 2 (X86) Language: Polski (Polska) Internet Explorer Version 7 (Default browser: FF) pobierz i zainstaluj IE9 http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/przegladarki_www/Internet_Explorer_9.html Odnośnik do komentarza
szymon189 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Po 2h wyszukiwania znalazło i wszystko zainstalowało. Proszę do pewności o sprawdzenie logów czy niema pozostałości po crapware. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 W logach nie ma nic ciekawego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi