Damian747 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam. Od kilku dni pojawiają mi się błędy Adobe flash player java scripts podczas przeglądania internetu. Numery błędów są różne np. #2044 ,#301 oraz inne .http://postimg.org/image/sthbv5aj1/Obsługę java script mam włączona w przeglądarce IE 11 Narzędzia/opcje/zabezpieczenie/niestandardowy/obsługa java. Próbowałem przywrócić ustawienia domyślne IE ale nici.Może znowu jakiegoś buggera podłapałem... Addition.txt FRST.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Damian747 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Może ktoś ma podobny problem to może się zapoznać z tym :http://www.eightforums.com/windows-updates-activation/69977-help-needed-re-adobe-flash-player-actionscript-error.html Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Co do logów: Tylko kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: Reg: reg delete "HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /fReg: reg delete "HKU\S-1-5-19\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /fReg: reg delete "HKU\S-1-5-20\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /fS3 cpuz136; \??\C:\WINDOWS\TEMP\cpuz136\cpuz136_x64.sys [X]S3 hwdatacard; \SystemRoot\system32\DRIVERS\ewusbmdm.sys [X]S3 MSICDSetup; \??\H:\CDriver64.sys [X]S3 NTIOLib_1_0_C; \??\H:\NTIOLib_X64.sys [X]EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix. jessi Odnośnik do komentarza
Damian747 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dziękuję jessi że mogę na Ciebie liczyć.Mam nadzieje że Microsoft niebawem poprawi tą aktualizację... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi