MaciekDziK Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam . Zmagam się z poważnym problemem jaki nastknąl mój komputer , prawdopodobnie to rookit. Glowy problem dotyczy opery .. nie mam nad nią kontroli - jedynie co moge to włączyć ,żadna strona się nie laduje , przegladarka ogolnie nie reaguje .Poza tym komputer chodzi wolno .Loga z GMERa niestety nie moge zrobic ,prawdopodobnie rookit go blokuje - nie mogę włączyć skanowania. (Na innym komputerze wszystko działa ). Ktoś podpowie co zrobić w takiej sytuacji ? Czy format wykurzy lokatora z mojego komputera ? Prosze o pomoc FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Nic tu nie wskazuje na istnienie infekcji. Drobna kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: C:\Users\adm\Desktop\Continue Advanced SystemCare Free installation.lnkEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix. Przeinstaluj Operę. Zrób log z TDSSKiller https://www.fixitpc.pl/topic/8-dezynfekcja-zbi%C3%B3r-narz%C4%99dzi-usuwaj%C4%85cych/#entry33542 jessi Odnośnik do komentarza
MaciekDziK Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Po zrobieniu powyższych czynności opera dalej nie reaguje na polecenia TDSSKiler nic nie znalazł . report.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Po zrobieniu powyższych czynności opera dalej nie reaguje na polecenia TDSSKiler nic nie znalazł . Jednym słowem - nie ma nic podejrzanego. Pozbądź się Opery całkowicie, skoro nie pasuje do Twego komputera. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi