M4ciey Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam! Do rzeczy: Nie jestem w stanie odpalić na laptopie żadnej stronki choć jestem połączony przez wi-fi (w pasku widnieje zasięg - połączony). Jeśli jestem w innym miejscu z dostępnym wi-fi to łączę się bez najmniejszego problemu po uzyskaniu hasła. Co ciekawe problem pojawił się kilka tygodni temu i w sumie nie mam pojęcia czym jest spowodowany(sprawdziłem lapka i żadnego syfu na nim nie ma,wcześniej również dodałem ten temat do działu wirusów i nic nie wykryto). Inne urządzenia w domu łączą się z moim wi-fi bez problemu tylko mój lapek ma jakiś problem. Logi załączone poniżej, jeśli coś jeszcze będzie potrzebne to dodam. Z góry dziękuje za pomoc. ICSI Netalyzr : http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu/summary/id=36ea240d-22901-a6c2861b-1ea4-4c43-a713 net-log.txt Odnośnik do komentarza
M4ciey Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ktoś tu żyje na tym forum bo brak dostępu do neta jest dość problematyczne? Odnośnik do komentarza
M4ciey Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Up Odnośnik do komentarza
M4ciey Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Up Odnośnik do komentarza
CrashJack Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No ciekawe, czy tu ktoś zna się na sieciach, też mam problem z netem. ale zauważyłem po wątkach, że nikt nie raczy odpowiadać. Trzeba szukać pomocy gdzie indziej. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 1) Pomoc świadczona na tym forum jest bezinteresowna, w miarę możliwości (np. wolnego czasu). Dlatego zwrot "nikt nie raczy odpowiadać" jest nie na miejscu. 2) Pomocy można szukać gdzie indziej (np. tu), ale ostentacyjne strzelanie focha to dziecinada. PS Ogólnie cały wpis @CrashJack, podobnie jak podbijanie tematu, ma chyba na celu wzbudzenie w ewentualnych udzielających pomocy poczucia winy, że nie dość się starają. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi