kalis Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Przełożyłem kartę pamięci 32G z kamerki do jakiegoś tableta ( żeby odtworzyć filmiki, filmiki działały ) jak włożyłem kartę znowu do kamerki to kamerka w ogóle jej nie czyta .... kamerka po podłączeniu do kompa działa tylko jako kamerka internetowa .... brak możliwości otworzenia zawartości kartypo powrocie do domu tę samą kartę włożyłem do tel .... ( tel obsługuje karty pam. do 16G ) żeby tel. posłużył jako czytnik karty .... karty nie dało się otworzyć teraz tel. nie łączy się w żaden sposób z internetem zależy mi na odzyskaniu filmików z karty i poprawnym funkcjonowaniu tel. Bardzo Proszę o PomocPozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Czy jakikolwiek czytnik widzi urządzenie? Odnośnik do komentarza
kalis Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 teraz tak... zdobyłem tableta o którym mowa w temacie...na karcie był jakiś dziwny plik .... usunąłem go .... teraz karta działa normalnie ..... kamerka go widziproblem pozostał z tel. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 tel obsługuje karty pam. do 16G karta ma 32 gb i tego nie odczyta. Podepnij karte do lapka i sprawdź czy jest widziane w explorerze. Jak bedzie widziana wykonaj skan USBfix z opcji Listing https://www.fixitpc.pl/topic/8-dezynfekcja-zbi%C3%B3r-narz%C4%99dzi-usuwaj%C4%85cych/?do=findComment&comment=74 Odnośnik do komentarza
kalis Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 log UsbFix Listing 4 TRIC.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 W czasie skanu podpiete były 3 dyski wymienne. Na żadnym nie ma nic J:\ -> Removable disk # 30 Gb (30 Gb free - 100%) [] # FAT32K:\ -> Removable disk # 2 Gb (517 Mb free - 32%) [] # FAT32L:\ -> Removable disk # 4 Gb (1 Gb free - 36%) [] # FAT32 Odnośnik do komentarza
kalis Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 TAK bo jak mówiłem kartę 30G odzyskałem i sformatowałem problem mam z tel. nie mogę przywrócić ustawień fabrycznych, tel przestał obsługiwać internet Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 problem mam z tel. nie mogę przywrócić ustawień fabrycznych, tel przestał obsługiwać internet Ja nie jestem od telefonów. Idź z tym do serwisu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi