jarecki007 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam. Po moich ostatnich problemach w dziale "Diagnostyka Malware" pozostał mam nadzieje tylko ten jeden. W programie pocztowym Windows Live 2012 przestały działać linki po ich kliknięciu pojawia się okienko treścią jak w załączniku .... jak wejdę przez stronę O2 i się zaloguję to link działa:( Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam. Po moich ostatnich problemach w dziale "Diagnostyka Malware" pozostał mam nadzieje tylko ten jeden. W programie pocztowym Windows Live 2012 przestały działać linki po ich kliknięciu pojawia się okienko treścią jak w załączniku .... jak wejdę przez stronę O2 i się zaloguję to link działa:( Naprawiłem wystarczyło ponownie wejść w ustawienia Internet Explorer czyli Witam. Po moich ostatnich problemach w dziale "Diagnostyka Malware" pozostał mam nadzieje tylko ten jeden. W programie pocztowym Windows Live 2012 przestały działać linki po ich kliknięciu pojawia się okienko treścią jak w załączniku .... jak wejdę przez stronę O2 i się zaloguję to link działa:( Znalazłem rozwiązanie Internet Explorer + narzędzia+ opcje internetowe+ programy + ustaw jako domyślny dlaczego straciłem te ustawienie nie wiem. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi