stefel Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam.Mam następujący problem : chciałem zaktualizować system Windows 7 do 10. Wszystko się pobiera trwa przygotowanie do instalacji , pasek dochodzi do połowy i wszystko zaczyna się od nowa. Pobiera, przygotowanie do instalacji , pasek dochodzi do połowy itd.Pobrałem obraz 10 nagrałem na pendriva przy użyciu Windows 10 Media Creation Tool i tu zaczyna się problem. Przy próbie bootowania z pendriva wyskakuje następujący błąd : Postanowiłem przeinstalować 7 i też nie da się bootować z pendriva. Ten sam błąd. System uruchamia się i działa normalnieO co chodzi ? Jak można to naprawić ? Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 To oznacza, że pakiet nie potrafi rozpoznać pena jako źródła instalacji, nie próbujesz przypadkiem w porcie usb3? pzdr Odnośnik do komentarza
stefel Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie mam u siebie portu usb 3. Zawsze instalowałem 7 w ten sam sposób. Teraz przy próbie instalacji wyskakuje ten błąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi