phungus Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witajcie, Chciałbym zrobić obraz ISO za pomocą narzędzia MCT, ale nie chce ono u mnie działać. Nie działało już w Win7Pro_PL_x64, nie działa po aktualizacji do Win10. Program uruchamia się, mogę określić co chcę zrobić - zdefiniować parametry budowanego ISO i wskazać lokalizację do zapisu. Po czym program kończy swoje działanie bez żadnego komunikatu. Wcześniej był jedynie komunikat: Mamy problem, teraz nie ma już żadnych. Czy może być tutaj przyczyną Bitdefender Internet Security? Może zapora BIS go nie puszcza? Gdzie szukać logów MCT? Pozdro, ph. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czy może być tutaj przyczyną Bitdefender Internet Security? Oczywiście. Odinstaluj i sprawdź. Odnośnik do komentarza
phungus Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Oczywiście. Odinstaluj i sprawdź. Wystarczyło dodać regułę dla zapory. No cóż... zaćmienie umysłu. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi