johhny95 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam Prosze o przejrzenie logow , poniewaz system bardzo zwolnil . Ps. Pryeprasyam ya brak polskich ynakow, ale pize teraz z komputera , ktory ma niemiecka klawiature. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie ma tu mowy o infekcji. Do sprawdzenia dysk twardy. Daj smart dysku programem HDTune lub Crystal diskInfo. Wszystko znajdziesz w dziale Hardware. Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zaraz zrobie S M R T dysku. A jakaś kosmetyka jeżeli nie ma infekcji ? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie ma infekcji. Zrób smart dysku. Kosmetyka na koniec. Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Chodzilo o to ? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dysk jest OK. Pierwszy podejrzany Kaspersky. Odinstaluj i sprawdź. Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Z kasperskym jest o tyle trudno że znajoma ( komputer nie mój) dopiero wykupiła nową licencje więc ciężko będzie teraz odinstalować i kupować coś innego. Kasperskego używała od paru lat na tym kompie i zawsze było ok Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Odinstalowanie Kasperskiego nie skutkuje utratą licencji. Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ok ale teraz mam kolejne pytanie co mam zrobić jeżeli sam klucz licencyjny jest w tym momencie jest w Niemczech i nie mam możliwości ponownej instalacji Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 co mam zrobić jeżeli sam klucz licencyjny jest w tym momencie jest w Niemczech i nie mam możliwości ponownej instalacji Nie ma jak podesłać kluczyka? Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie bo wszyscy z Niemiec przyjechali na wakacje do Polski Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ale jaki problem przesłać klucz emailem? Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 To nie chodzi o to ze problem , ale po prostu nikogo nie ma w tamtym domu gdzie jest klucz żeby mógł go przesłać emailem Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zrób kopie rejestru. Tam jest zapisany klucz. Potem odinstaluj Kaspra. W razie czego, ponownie zasinstalujesz kaspra i przywrócisz rejestr. powinno sie udac Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No cóż spróbuje , ale trochę się obawiam.... Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie ma się czego obawiać. Zrób kopie rejestru programem Regback. Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Deinstalacja nie pomogła Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Odinstaluj Bonjour Service Sprawdź tryb transferu dysku, był uzywany Gmer i mogło dojść do przestawienia w tryb PIO. post 23 z tego tematu https://www.fixitpc.pl/topic/46-optymalizacja-i-odchudzanie-windows-xp/page-2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi