Remo Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ... RaportOchronyCodziennej.txt wynikiskanowania.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Usuń to co znalazł MBAM. Odnośnik do komentarza
Remo Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Usunięte, teraz monitoruję ciągle prace procesora i zużycie RAMu. Z tego co na razie widzę RAM - stałe 2 GB. Procesor stabilnie z małymi skokami. W razie czego jakbyś chciał: FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A Gdata po co wskoczył w miejsce Eset? Odnośnik do komentarza
Remo Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Bo Eset mnie zawiódł. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Zawiedzie i Gdata - sam wpuściłeś infekcję. Przejdź do czynności końcowych - zastosuj Delfix i opróżnij foldery przywracania systemu https://www.fixitpc.pl/topic/5-dezynfekcja-kroki-finalizujace-temat/page__p__42415?do=findComment&comment=42415 Odnośnik do komentarza
Remo Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ale czy jak mam w cholere procesów svhost to to jest normalne? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ale czy jak mam w cholere procesów svhost to to jest normalne? Tak. Ja mam siedem czy osiem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi