wtornia Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam, od jakiegoś czasu nie miałam anty wirusa i teraz jak podpinam do laptopa aparat lub pendraiva wyświetla mi same skróty bez zawartości a jak patrze jaki jest stan pamięci to jest zajęta cała a na aparacie są zdjęcia i jak podłączyłam aparat do innego laptopa to też wyświetlają się skróty czy można to jakoś naprawic?? Proszę o pomoc aha dodam jeszcze że ja też nic nie moge dać z laptopa na pendraiva skanowałam aparat i laptopa i dalej jest to samo.. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) To pewnie infekcja typu LNK, tworzone są skróty infekcji, a zawartość właściwa jest ukrywana przez atrybuty H+S. Tutaj w dziale Malware prosimy o konkrety, czyli logi. Proszę podać: 1. Obowiązkowe w tym dziale raporty OTL + GMER. 2. Dodatkowy log z USBFix z opcji Listing, wytworzony przy podpiętych urządzeniach. Edytowane 17 Października 2011 przez picasso 24.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi