nick Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam, Wczoraj mój system zaczął się dziwnie zachowywać. Otórz co 1-2 sekuny występują mikropczycięcia. W efekcie czego nie mogę normalnie pracować. Każdy wyraz, który piszę (nawet w tym momencie, opisując problem) jest błędny poprzez zgubione litery, które nie "zaskakują" podczas tych nieszczęsnych mikroprzycięć. Wyczytałem gdzieś, że może być to spowodowane sterownikami od karty graficznej, pomyślałem - uaktualnię Pojawił się błąd w instalatorze Nvidii, jednak bez żadnych szczegółów. Sprowałem zatem poprzez menedżer urządzeń i tutaj dostaję "Funkcja ładowania zasobów nie może odnaleźć pliku MUI". Skorzystałem z komendy sfc /scannow w cmd, w wyniku czego otrzymałem informację o znalezionych błędach. Jak sobie z tym poradzić? Czy może mieć to jakiś wpływ na działanie mojego komputera? Mój system to Windows 7 Pro N SP1 x64 Z góry dziękuję za wszeką pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
nick Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Czyżby nie było ratunku? Odnośnik do komentarza
Makinero Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 To forum "świeci pustkami" Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 To forum "świeci pustkami" też tak uważam: to forum powoli ale nieubłaganie przechodzi do historii, lata świetności minęły bezpowrotnie i już nie wrócą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi