qk1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam, mam problem jak w temacie. Gdy kliknę na jakiś link na jakiejś stronie, to dodatkowo w tle otwiera się karta z reklamą, problem mam od dzisiaj. Dziwne, bo wczoraj nic takiego, co mogło zainstalować syf nie robiłem. Proszę o sprawdzenie logów, z góry dziękuje. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 CHR Extension: (No Name) - C:\Users\Marcin\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\dpjamkmjmigaoobjbekmfgabipmfilij [2015-07-21] a to rozszerzenie w Chrome ? skąd się wzięło? problem mam od dzisiaj. Dziwne, bo wczoraj nic takiego, co mogło zainstalować syf nie robiłem Odnośnik do komentarza
qk1 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ten dodatek, to Empty New Tab Page, którego używam odkąd mam Chrome. Zainstalowałem ten dodatek, ponieważ AdwCleaner podczas czyszczenia usunął go (po przeczyszczeniu komputera AdwCleanerem problem nadal występował). Co dziwniejsze, kilka godzin po napisaniu tego tematu, problem sam zniknął. W załączniku nowe logi. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi