TomeKK Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam otóż mam taki problem gdy chce odpalić grę pojawia mi się komunikat "nie znaleziono punktu wejścia procedury w bibliotece msvcrt.dll nsf most wanted 2012" zrobiłem wszystko wg pana Moderatora 'mgrzeg' poradnika na ten temat lecz nie mam gdzie tego linku umieścić tak jak było napisane w poście , co mam zrobić aby ta gra działała na XP SP3 ? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam na forum, skorzystaj z tekstu: [KLIK]. Upewnij się, że Twoja gra nie występuje na liście gier działających na DX10 i wyżej (linki w tekście) i jeśli nie, to przygotuj log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci, spakuj je wspólnie i wrzuć na zippyshare.com. m. Odnośnik do komentarza
TomeKK Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 sprawdziłem już wcześniej i ta gra nie występuje na liście DX10 lecz na liście DX11, wszystko mam spakowane i zrobione tylko jak już wrzucę na zippyshare.com to co mam dalej zrobić ? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Skoro gra występuje na liście dla DX11, to znaczy, że nie ma szans na uruchomienie jej na XP. Pozostaje Ci jedynie upgrade systemu do Visty+. Nie wrzucaj logów, chyba, że chcesz potwierdzenia. m. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi