Zanetis Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 WIndows 7 64bit Northon Internet Seciurity Mam podobny problem od prawie roku Jeśli chcę uruchomić plik exe lub program ze skrutu na pulpicie , to wyskakuje system windows nie może odnaleźć pliku. Sprawdzałem CClinerem nic nie widzi , zresztą tak jak antyvirus. Jest wiel tematów lecz zawszcze jakiegoś programu nie mam co ludzie maja. Sprawdzałęm wpisy w rejestrze niby też nic nie mam Programy uruchomić i zainstalować mogę tylko w trybie awaryjnym windowsa Może ktoś minie troche poprawadzić aby to usunąć? Nie mam miejsca już na dyskach aby 1TB kopiować do formatu Pozdrawiam FRST Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt i GMER gmer.txt Odnośnik do komentarza
Zanetis Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Do tego czasami wyskakuje mi komunikat , że mogłem paść ofiarą fałszywego oprogramowania. Antywirus co godzinę pokazuje komunikat , że chce uruchomić komputer. Robię skan i nic nie znajduje Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza
Zanetis Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Eh tłumy walą Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi