Czarek125 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam jestem nowy na tym forum. Otóż mam problem z pewną grą, po wciśnięciu na ikonke pojawia się błąd o treści: "Nie znaleziono punktu wejścia procedury __CxxFrameHandler3 w bibliotece msvcrt.dll". Jeśli został już wcześniej stworzony podbny temat to przepraszam. Proszę o szybką pomoc, ponieważ męcze się z tym błędem od kilku dni i nic nie pomaga Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam na forum, przygotuj proszę log Dependency Walkera (.dwi) oraz zrzut pamięci procesu zgodnie z opisem: [KLIK]. Otrzymane pliki spakuj i udostępnij poprzez zippyshare.com. m.g. Odnośnik do komentarza
Czarek125 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Może być na chomikuj.pl? Bo na zippyshare.com nie mogę udostępnić z powodu zbyt słabego internetu. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie używam chomikuj, więc mogę wpaść w limit rozmiaru. Może dropbox, albo onedrive? m. Odnośnik do komentarza
Czarek125 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wyślę link jak uda mi się gdzieś udostępnić.Natomiast chodzi chyba tu o to, że gra nie chce korzystać z DirectX 9, chociaż powinna z nią współpracować, a ładuje bibliotekę DirectX 11. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Problem dotyczy bibliotek, to pewne. Wyjeżdżam na ok. 2 tygodnie i nie będę w stanie Ci pomóc, spróbuj przejrzeć inne wątki, może uda Ci się samodzielnie dojść do rozwiązania. Powodzenia! m. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi