wieslaw531 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Wszystkim zainteresowanym przypominam o fakcie, że niektóre firmy np. Adobe wprowadziły własny system licencjonowania produktów gdzie ponowna instalacja musi być poprzedzona wcześniejszą dezaktywacją licencji. To tylko przykład. Przejście na nowy system wg. mnie powinno być poprzedzone dokładną analizą obecnego systemu aby nie było niespodzianek. Dotyczy to zarówno oprogramowania jak i wcześniejszego zgromadzenia stosownych sterowników sprzętu. Ja osobiście poczekam na pierwsze zdarzenia wieku niemowlęcego. Denerwuje mnie to wciskanie WAŻNYCH aktualizacji W7. Należy sprawdzać czego dotyczą. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Sporo pytań odnośnie upgrade'u do W10 zaadresowanych jest tu: [KLIK]. Oczywiście problemy z aplikacjami i ich licencjami to osobna sprawa i na pewno warto mieć to na uwadze. Ja u siebie w firmie rozważam podniesienie wszystkiego co się da do 10, ale nie od razu (jednak przed upływem darmowego roku) i na pewno po gruntownym przetestowaniu. m.g. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki za linka. Wydaje mi się, że chyba życie zmusi do przejścia na nowy system chociaż nie mogę się oswoić z kaflami. Ale przypomniałem sobie siebie z zamierzchłych czasów kiedy nie mogłem zrozumieć do czego komuś może być potrzebna myszka, której prototyp właśnie pokazano . Do Administracji Czy nie powinien się już pojawić nowy dział Windows10? Spodziewam się wysypu tematów z pytaniami przed 29.07 oraz po. Edytowane 16 Lipca 2015 przez picasso Sekcja utworzona. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi