Robiq Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dobry wieczór,Mam problem z pendrive. Wirus ukrył mi w postaci skrótu bardzo potrzebne pliki.Udało mi się wygenerować raporty z FRST64 i USBfix.Niestety podczas rozpoczęcia pracy GMER pojawia się komunikat: "C:\WINDOWS\system32\config\system: Proces nie może uzyskać dostępu do pliku, ponieważ jest on używany przez inny proces." Mimo tego uruchomiłem GMER bez pre-scanu i wygenerowałem raport. Po zakończeniu scanu znowu pojawił się wyżej opisany komunikat więc nie wiem czy raport jest prawidłowy.Co mam zrobić aby prawidłowo uruchomić GMER?Bardzo proszę o pomoc. Logi w załączeniu. Addition.txt FRST.txt Gmer.txt Shortcut.txt UsbFix.txt Odnośnik do komentarza
MoncznyChleb Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Log FRST jest ucięty, sprawdź czy jest poprawnie załączony bądź wykonaj nowy. Odnośnik do komentarza
Robiq Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Przesyłam nowy log FRST. FRST.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi