rasa Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 witam mam Gigabyte GA-M56S-S3 i procek DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz zaczęło się od tego że sie przegrzewał i wyłączał, przesmarowałem, wentylator jest freezera i niestety nie pomogło, wręcz temp. lekko poszły w górę, procek sie grzeje a chłodzenie jest lekko ciepłe, kombinowałem z pastami z dociskaniem, obracałem, niby wsystko przylega ale nadal radiator chłodny a procek sie przegrzewa, sprawdzałem też zasilacz, jest chieftec ale podłączyłem inny żeby wyeliminowac problem ale to nie wszystko teraz żeby sprzęt sie uruchomił muszę za każdym razem resetować bios, inaczej odpala sie tylko strona startowa producenta i nic nie działa, klawiatura nie reaguje wcześniej wszystko działało, ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 nikt nie wie? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A co tu trzeba wiedzieć? Zimny radiator to źle dopasowany radiator. Proste jak budowa cepa. Rozwiąż najpierw problem z przegrzewaniem, a potem można myśleć o reszcie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi