amazonfx0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Cześć. Dziś pobrałem jakiś program i po włączeniu wyskoczyła mi jakaś muzyczka i obrazki. Nie mogę włączyć chrome, udało mi się włączyć explorera poprzez admina. Myślę, że to wirus neshta. Od początku: 1. pobrałem i włączyłem plik 2. pokazały mi się obrazki jakieś i włączyła muzyczka 3. robiłem skana dużo razy i dużo razy restartowałem komputer. 4. zawsze jak włączałem kompa to pokazywały mi się te obrazki i muzyczka .( i nie wyłączały się) 5. zrobiłem coś nie wiem dokładnie co ale usunęły mi się te muzyczki i obrazki przy włączaniu , lecz nie mogę otworzyć żadnego programu oprócz explorera i ccleaner i kasperskiego poprzez admina. Wyskakuje mi błąd przy włączaniu aplikacji: System Windows nie może uzyskać dostępu określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. ps. nie umiem wyciągać tych logów to jakby było to potrzebne do usunięcia tego błędu to jak ktoś może od razu z poradnikiem jak wyciągać te logi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi