jessica Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wygląda to bardzo dobrze, aż mi się nie chce wierzyć - zaraz przejrzę te logi jeszcze raz, dokładniej. W międzyczasie: Otwórz Notatnik i wklej w nim: C:\Windows\system32\Drivers\rsndisp.sysReg: reg delete "HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /fReg: reg delete "HKU\S-1-5-19\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /fReg: reg delete "HKU\S-1-5-20\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /fC:\Users\nand\AppData\Local\70149b02515b3bb20dd492.47983420EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix. Przejrzałam logi dokładnie - wg mnie jest już OK. Chyba możemy kończyć: 1) Odinstaluj: Revo Uninstaller Pro 3.1.2 (HKLM\...\{67579783-0FB7-4F7B-B881-E5BE47C9DBE0}_is1) (Version: 3.1.2 - VS Revo Group, Ltd.) 2) Usuń ręcznie C:\Users\nand\Downloads\AppRemover.exe 3) W Adw-Cleaner kliknij na przycisk Odinstaluj (UNINSTALL). 4) Usuń ręcznie C:\Users\nand\Downloads\FIX.REG 5) Otwórz Notatnik i wklej w nim: DeleteQuarantine: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix.przez SHIFT+DEL usuń pozostały folder C:\FRST 6) MBAM - możesz albo odinstalować, albo sobie zostawić, by od czasu do czasu, po uprzedniej aktualizacji jego bazy wirusów, przeskanować komputer. 7) BlitzBlank - usuń ręcznie. To chyba wszystko. jessi Odnośnik do komentarza
julian Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zrobione daje nowego Fixloga. Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 dopisałam jeszcze w swoim poprzednim poście jessi Odnośnik do komentarza
julian Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zrobione wszystkie powyższe podpunkty, MBMA zostawię. GMER i FRST również usunąć ? Bardzo ci dziękuję za twoją pomoc . Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 GMER i FRST również usunąć ? Usunięcie FRST podałam. GMER możesz zostawić sobie. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi