olszyk88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam. Proszę o pomoc, posiadam Windows 7 Professional x64, pożyczyłem bratu mój dysk zewnętrzny Seagate Expansion Drive, a kiedy oddał mi go z powrotem w oknie po otwarciu go nie widac zawartości tylko folder o nazwie 64f5c903c301f9fd3336538897 i dwa pliki Autorun i msdia80.dll. We właściwościach pokazuje że miejsce jest zajęte a po w pisaniu w pasku adresu konkretnej ścieżki do folderu otwiera się normalnie więc dane są na dysku. Nie próbowałem nic naprawiac gdyz nie mam pojęcia nawet od czego miałbym zacząc. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 https://www.fixitpc.pl/topic/27096-nowy-moderator-w-dziale-malware/ Nie wiem, kiedy @Picasso lub @Naathim zaczną pomagać. W logach FRST nie widzę niczego podejrzanego. Zrób log z USBFix, z opcji LISTING https://www.fixitpc.pl/topic/8-dezynfekcja-zbi%C3%B3r-narz%C4%99dzi-usuwaj%C4%85cych/?do=findComment&comment=74 jessi Odnośnik do komentarza
olszyk88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam! zamieszczam log z USBFix. Zapomniałem wspmniec na początku ze miałem problemy z wykonaniem logu GMER. podczas dwoch prób dwa razy bluescreen. udało sie dopiero w trybie awaryjnym. UsbFix Listing 1 OLSZEWSKI-PC.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Otwórz Notatnik i wklej w nim: CMD: attrib /d /s -s -h G:\*EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.Uruchom FRST i kliknij przycisk Fix.Powstanie plik fixlog.txt.Daj ten log. Zrób nowy log USBFix LISTING. jessi Odnośnik do komentarza
olszyk88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Oto logi. UsbFix Listing 2 OLSZEWSKI-PC.txt Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wg mnie - jest już OK. W USBFix kliknij na przycisk UNINSTALL. Otwórz Notatnik i wklej w nim: DeleteQuarantine: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix.przez SHIFT+DEL usuń pozostały folder C:\FRST jessi Odnośnik do komentarza
olszyk88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 a co z folderami które w nazwach maja numerki same? nie ja je stworzyłem... Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 a co z folderami które w nazwach maja numerki same? nie ja je stworzyłem... wiem, że nie Ty - widać to w "fixlog.txt". Zostaw je w spokoju. jessi Odnośnik do komentarza
olszyk88 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 nie usuwac ani nic? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 nie usuwac ani nic? możesz spróbować usuwać jessi Odnośnik do komentarza
olszyk88 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ok. Dzieki wielkie za pomoc Jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi