Gość Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Laptop, win 7 . Objawy : 100% CPU , znikające miejsce na dysku nie systemowym . Wykonałem gruntowny scan MBAM - wynik ponad 130 zagrożeń - wyeliminowane. Wykonałem scan ADWCleaner - wynik, również sporo zagrożeń i śmieci. CPU - pozostało. FRST - w załączniku. Laptop nie mój . Coś tu jeszcze zostaje co pominęły powyżej wymienione programy ? Wiem o nie aktualnej JAVIE, za chwilę ją z aktualizuję. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 W logach nie widzę żadnej infekcji. Kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: Reg: reg delete "HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /f Reg: reg delete "HKU\S-1-5-19\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /f Reg: reg delete "HKU\S-1-5-20\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /f Task: {230D4445-DD54-4D3E-90DC-59CC4B429077} - \Program aktualizacji online firmy Adobe. No Task File <==== ATTENTION HR HKLM\SOFTWARE\Policies\Google: Policy restriction <======= ATTENTION R4 AVGIDSDriver; system32\DRIVERS\avgidsdriverx.sys [X] R4 AVGIDSShim; system32\DRIVERS\avgidsshimx.sys [X] R4 Avgrkx86; system32\DRIVERS\avgrkx86.sys [X] S3 ewusbnet; system32\DRIVERS\ewusbnet.sys [X] S3 Synth3dVsc; System32\drivers\synth3dvsc.sys [X] S3 tsusbhub; system32\drivers\tsusbhub.sys [X] S3 VGPU; System32\drivers\rdvgkmd.sys [X] EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exe Uruchom FRST i kliknij przycisk Fix. jessi Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 100% CPU wynikało z tego cholerstwa AVG - rżnie procesor aż miło ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi