Patrykmale Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam na forum, przygotuj log Dependency Walkera (.dwi) oraz zrzut pamięci, zgodnie z opisem: [KLIK]. Pliki spakuj i wrzuć np. na zippyshare.com m.g. Witam, Nie potrafię założyć nowego tematu więc się podłączam. Mam problem z uruchomieniem gry. Komunikat "Nie znaleziono punktu wejścia procedury SHGetKnowFolderPath w bibliotece SHELL32.dll". Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam na forum, aby założyć nowy wątek, wystarczy wejść do odpowiedniego działu (w tym wypadku Windows XP [KLIK]) i kliknąć przycisk 'Napisz nowy temat', który znajduje się tuż nad listą wątków, z prawej strony. Wydzielam zatem do nowego tematu. Skorzystaj z zacytowanego przez siebie linku i przygotuj odpowiednie pliki: log Dependency Walkera (*.dwi) oraz zrzut pamięci. m.g. Odnośnik do komentarza
Patrykmale Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam i dziękuję przede wszystkim, Link do plików http://www80.zippyshare.com/v/R89jIGCK/file.html Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam, mam niestety złe wieści. Faktycznie, problem dotyczy biblioteki F:\Gry\LEGO Jurassic World\steam_api.dll, która linkuje statycznie tytułową funkcję (SHGetKnownFolderPath), niedostępną w bibliotece shell32.dll w Windows XP [KLIK]. Niestety, bez nowszego systemu, lub jakiejś innej wersji biblioteki steam_api.dll, która zachowuje funkcjonalność oraz jest kompatybilna z Windows XP nie obędzie się. m.g. Odnośnik do komentarza
Patrykmale Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam, Czyli mimo, że w wymaganiach gry jest napisane, że powinna działać to niestety tak nie jest? Szkoda bo moje dzieci tak bardzo uwielbiają gry z serii lego. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Hmm... rozumiem problem, sam mam dzieciaki, które siedziałyby przy grach lego godzinami Obawiam się, że nie potrafię odpowiedzieć bez dostępu do samej gry, ale odnoszę wrażenie, że marketing i informacja o zgodności z XP to jedno, a rzeczywistość - drugie m. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi