Kazek90 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam.Mam taki problem gdy czasem chcę wyłączyć komputer bardzo długo się wyłącza ok. 5 min. Po takim wyłączeniu i włączeniu pojawia się taki komunikat jak w obrazku.Zdarza się to co któreś uruchomienie... skanowałem przed wirusami przywracałem rejestr bez skutku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Kazek90 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ktoś umie pomóc? Odnośnik do komentarza
fabios Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mam podobny problem, więc nie chcę dublować tematu a z niecierpliwością będę również oczekiwał rozwiązania. Kłopot cały polega na tym, że w takiej sytuacji nie ma dostępu do plików zapisanych w chmurze. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Panowie trochę samodzielności. Nie wiem czy ten temat wam pomoże, ale spróbować warto https://www.fixitpc.pl/topic/13568-nie-mo%C5%BCna-nawi%C4%85za%C4%87-po%C5%82%C4%85czenia-z-us%C5%82ug%C4%85-systemu-windows/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi