Flark Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cześć, znowu potrzebuję pomocy dostałem taką wiadomość : Szanowny Użytkowniku,Z tego konta pocztowego wysłana została duża ilość wiadomości w krótkim czasie – wysyłanie wiadomości zostało automatycznie zablokowane w celu ochrony Twojego konta.Takie zachowanie jest typowe dla kont wysyłających spam. Możliwe, że Twój komputer został zarażony wirusem, który wysyła spam bez Twojej wiedzy. Taki wirus może być zainstalowany na urządzeniach, na których logujesz się do konta pocztowego czyli np. na komputerze, telefonie lub tablecie. ..................... Pozdrawiamy,Zespół Poczty INTERIA.PL Flark GMER.txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Na początek zmień hasło logowania do poczty (jeśli korzystasz z tego konta via www); ja miałem trywialne hasło, jacyś źli ludzie je przechwycili i używali mojej poczty ile wlezie. Zmiana pomogła w 100% Potem czekaj spokojnie na pomoc forum Edytowane 2 Czerwca 2016 przez picasso Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi