minekirek Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 [ja nie mam linka tylko piszę z innego laptopa przepisując to co widzę na drugim ale generalnie pytanie brzmi czy mogę ten punkt z podanej wcześniej instrukcji pominąć i przejść do pozostałych? Gdzie może tkwic problem z tym podłaczeniem tablicy Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tak. Odnośnik do komentarza
minekirek Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 w pkt 10 instrukcji nie mogę odistalować 3 gałęzi albowiem pojawia się komunikat, że odistalowanie jest możliwe po restaecie kompa, czego zabrania instrukcja, chodzi o -Głowny koncentrator USB -Standartowy rozszerzony kontroler hosta PCI to USB -USB Mass Stroage Device czy przejść do następnego pkt instrukcji? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 (edytowane) Pokaż obrazek z MU z rozwiniętymi gałęziami Kontrolery USB. Edytowane 12 Lipca 2011 przez picasso 12.07.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi