Makinero Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Domyślne ustawienie HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\LargeSystemCacheJa mam 1.A u was? oraz: IoPageLockLimit: 1000 (4096) a najlepiej jakie są wszystkie ustawienia domyślne Memory Management dla Windows 7 64-bit Ultimate Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Domyślne ustawienie HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\LargeSystemCache Ja mam 1. A u was? oraz: IoPageLockLimit: 1000 (4096) a najlepiej jakie są wszystkie ustawienia domyślne Memory Management dla Windows 7 64-bit Ultimate To już jest nudne, dlatego nikt Ci nie odpowiedział. Nic w ten sposób nie ugrasz. System i tak zignoruje twoje ustawienia... Nieudokumentowane ustawienia w XP jeszcze ponoć coś tam robiły, od Windows 7 poczynając - możesz je sobie darować. Wystarczą dwa tryby fabryczne. Ich zastosownaie jest chyba oczywiste. Albo Serwer, allbo komputer osobisty. Jak Ci się nudzi, sprawdź obydwie opcje i zobaczysz która lepsza. Albo raczej nie zobaczysz, bo raczej gwarantuję brak odczuwalnej różnicy przy przywoitej ilości pamięci. Amen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi