ewenement Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Na postawionym moście pomiędzy dwoma urządzeniami M5-400 mam cały czas zapisywanie na poziomie 70mbps a czytanie na poziomie 25mbps. Jak mogę spróbować poprawić te parametry? Tak wyglądają moje testy na różnych częstotliwościach(ostatnia kolumna). W tym momencie mam jak widać na screenach moc wyjściową 26dBm a minimalnie mogę ustawić -4dBm. Mam zmieniać ten parametr na AP czy stacji? Bardzo proszę o szybką pomoc. Co robić? Chcę uzyskać jak najlepsze parametry? Akurat teraz jestem przy urządzeniu i mogę testować. Chciałbym osiągnąć np. 50/50 to by było dla mnie lepsze niż 70/25. Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Testuje LAN Speed Test v3.3 .0 Portable Full Version Szyfrowania nie mam włączonego bo włączone MAC ACL: i tam tylko jeden MAC więc nie wiem czy muszę szyfrowanie robić? Jest sens czy nie ma sensu? Nie wiem jakie zaszumienie w eterze. Mogę to jakoś sprawdzić? tak wygląda cała druga zakładka w bridge a tak w AP tu jest coś takiego jak Signal Strength i chyba jest ok... czy może być lepiej? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi