wojtuq Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam, jakiś czas temu padł mi recovery na którym miałem oryginalnego windowsa kolega groszexxx naprawił mi go ale już od dawna nie mogłem wypalać żadnej płytki czy to recovery czy instalacyjna systemu, on stawiając moje recovery na wirtualnym systemie mógł wypalić każda płytkę. Moje pytanie jest takie czy ktoś może mi pomóc postawić wirtuala bym mógł wypalić te płytki? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 czy ktoś może mi pomóc postawić wirtuala bym mógł wypalić te płytki? Żeby postawić wirtualny system trzeba mieć płytę z systemem lub bootowalny pendraiw z systemem. Kopie partycji Recovery mozesz zrobic programem EaseUSTodo Backup o czym pisał @wieslaw531. Odnośnik do komentarza
wojtuq Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 kopie partycji recovery mam wystarczy na niej postawić wirtualny system ale w tym jestem zielony Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 kopie partycji recovery mam wystarczy na niej postawić wirtualny system ale w tym jestem zielony Do wirtualnych systemów słuzy specjalne oprogramowanie np. VirtualBox. http://traxter-online.net/?s=VirtualBox Odnośnik do komentarza
wojtuq Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 spróbuje z tym virtualbox zobaczy czy mi się uda, jeśli by się nie udało mogę liczyć na dalszą pomoc ? Odnośnik do komentarza
wojtuq Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 postawić się udało ale jak daje by nagrać płyte to nie widzi tych plików albo piszę, że już je wypaliłem, co robie źle Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 jakim programem nagrywasz płytę? Odnośnik do komentarza
wojtuq Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 próbowałem postawić system recovery na virtualbox ale coś się nie da, wcześniej groszexxx stawiał na VMware Workstation u siebie i mu działało i nagrywało kopie systemu czystą i kopie recovery. Zaraz pojawi się win10 i mam już zarezerwowana aktualizację, ale nie chce stracić mojego recovery czy kopie windowasa. Jeśli ktoś mógł by mi pomóc robić to zdalnie był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi