Zappa Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ty mi nie pokazuj fotek tylko pobierz FRST i wykonaj skan, oraz przedstaw raporty. Nie jestem w stanie nic pobrać ze względu na wyłączony internet.. To z czego teraz piszesz? Pobierz FRST wrzuć na pendraka i wykonaj logi. Odnośnik do komentarza
Faniutki Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Teraz nie mogę wyświetlić zawartości "mojego komputera" - folder jest pusty. Za chwilę postaram sie przeprowadzić skan jeżeli będzie to możliwe. Wszystko tutaj co pisze jest napisane z telefonu xd Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jak masz penraiva to skopiuj FRST na pendraka > podepnij i wykonaj skan. Pisałem tez o tym abyś spróbował uruchomienia wiersza polecenia , twój post nr 2. Nie korzystam z W8 i nie wiem czy zadziała trik z notepadem ale mozesz spróbować. Jak uruchomi sie wiersz poleceń wpisz notepad > klik enter > z menu notatnika Plik > Otwórz > powinien sie uruchomic Explorator Odnośnik do komentarza
Faniutki Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Frst nie jestem w stanie uruchomić > urządzenie nie jest gotowe. wiersz polcen uruchomie tylko przed zalogowaniem alt +f10. Ale co mam wybrać? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 wiersz polcen uruchomie tylko przed zalogowaniem alt +f10. Ale co mam wybrać? Jak uruchomisz wiersz polecenia masz wpisać w oknie konsoli notepad klik enter jak otworzy sie notatnik > z menu notatnika Plik > Otwórz > powinien się uruchomic Explorer zdaj na razie relacje czy to się uda. Odnośnik do komentarza
Faniutki Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 http://iv.pl/images/00302871377450112083.jpg Gdy wejde w komputer mam do wyboru dysk d, c i.. Boot(x:) Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Gdy wejde w komputer mam do wyboru dysk d, c i.. Boot(x:) Oto mi chodziło. Teraz musisz pobrać FRST na innym komputerze i skopiować go na pendraka. Podpiąć pendraiw i powtórzyć czynności z postu nr 30 Sprawdzić pod jaką literką bedzie widziany pendraiw. Zamknąć explorer i notatnik i wpisać komendę uruchamiającą FRST. X:\FRST64.exe klik enter gdzie za X wstawiasz literkę pod którą widziany jest pendraiw uruchomi się FRST i masz wykonać skan według tej instrukcji https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi