Dekakura Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam serdecznie. Chciałbym się spytać czy jest jakiś sposób żeby odzyskać partycję po przypadkowym usunięciu jej za pomocą Diskparta. Wchodząc w szczegóły, chciałem sformatować pendrive za pomocą Diskparta ale niestety ten program ma pewną wadę, bardzo łatwo pomylić dyski, i tym sposobem zniszczyłem partycję. Czy istnieje szansa na naprawienie tej partycji bez utraty danych? Chodzi mi właśnie o tą partycję RAW: Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 KLIK. Odnośnik do komentarza
Dekakura Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dziękuję za wskazówkę, niestety programik z linku okazał się zbędny(nie widział tej partycji). Ale dzięki niemu pogrzebałem trochę i odzyskałem innym programem. Dziękuję jeszcze raz i proszę o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Czy mam rozumieć, że z Menu Wizard - Partition Recovery Wizard nie mogłeś odzyskać utraconej partycji? Po uruchomieniu wyświetla tylko zadeklarowane partycje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi