qk1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam! Wszystko się zaczęło od tego że Opera Mail nie mogła zalogować się na moje konto pocztowe więc wszedłem na stronę GMaila i próbowałem się ręcznie zalogować. Pojawiła się stronę z weryfikacją konta z powodu Wzmożonej Aktywności, no nic wpisałem nr telefonu, kod i wtedy zobaczyłem że wysłałem maila do swoich znajomych z linkiem do strony: hxxp://ecolesaintjean.com/bbn_1.html . Proszę o sprawdzenie logów Pozdrawiam. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Zabrakło obowiązkowego raportu pod kątem rootkitów z GMER. Proszę dostarcz. Przed uruchomieniem GMER należy zdjąć emulację napędów wirtualnych (KLIK), widać że jest u Ciebie czynna: DRV - [2010-10-23 13:13:56 | 000,436,792 | ---- | M] () [Kernel | Boot | Running] -- C:\WINDOWS\System32\Drivers\sptd.sys -- (sptd) Edytowane 19 Lutego 2011 przez picasso 19.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi