nezpers Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam,chciałem prosić o przejrzenie logów w moim systemie,windows instalowany już dość dawnojest to XP prof 32-bitnie mogę sobie teraz pozwolić na reinstalkęa do win 7 nie ma sterownikówmusiałbym do każdego elementu szukać oddzielniesprzęt ACER 5735Zostatnio czasami strasznie mi przycina działanie systemutak jakby coś bardzo go obciążało,po uruchomieniu pokazał mi okno'aby pomóc w ochronie tego komputera windows zamknąłprogram Generic Host Process for Win32 Services"dołączam logi podstawowe. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt gme.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja w logach nie widzę niczego podejrzanego. Tak więc musisz czekać na @Picasso - jest chora, więc nie wiadomo, kiedy będzie miała możliwość pomagania tu. Kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: S3 BT; system32\DRIVERS\btnetdrv.sys [X]S3 Btcsrusb; System32\Drivers\btcusb.sys [X]S3 ew_usbenumfilter; system32\DRIVERS\ew_usbenumfilter.sys [X]S3 HSPADataCardusbmdm; system32\DRIVERS\HSPADataCardusbmdm.sys [X]S3 HSPADataCardusbnmea; system32\DRIVERS\HSPADataCardusbnmea.sys [X]S3 HSPADataCardusbser; system32\DRIVERS\HSPADataCardusbser.sys [X]S3 huawei_enumerator; system32\DRIVERS\ew_jubusenum.sys [X]S3 hwusb_cdcacm; system32\DRIVERS\ew_cdcacm.sys [X]S3 hwusb_cdcecm; system32\DRIVERS\ew_cdcecm.sys [X]S4 IntelIde; No ImagePathS3 massfilter; system32\drivers\massfilter.sys [X]S3 pccsmcfd; system32\DRIVERS\pccsmcfd.sys [X]S3 rt2870; system32\DRIVERS\rt2870.sys [X]S3 VComm; system32\DRIVERS\VComm.sys [X]S3 VcommMgr; System32\Drivers\VcommMgr.sys [X]S3 X86BDA; system32\DRIVERS\OEMDrv.sys [X]EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix. jessi Odnośnik do komentarza
nezpers Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 dziękuję bardzo jessica, myślę że będzie ok...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi