mateusz25 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witajcie, proszę o wyjaśnienie zagadnienia nieznanego po kompletnym przeinstalowaniu systemu po uprzednim usunięciu wszystkiego, po instalacji nie zrobiłem nic poza kliknięciem na ikonę explorer zaraz blad nie mozna wyswietlic i falszywy sterownik do k.sieciowej a zadnego ster jeszcze nie inst. wiec kliknolem tylko zdrodlo strony do zdjecia i przejrzalem dysk c tez do zdjec , neta odrazu odpiolem. boze od grudnia 2013 do kilku tygodni wstecz byl spokoj a dzis stracilem wszystko z tel z pc nie mam nic poza kilkoma zdjeciami i muzyka na pendravie ktory byl zaladowany 14giga a odczytac sie da 60mb. w telefonie oprogramowanie tez pofalszowane, daty aplikacji z 1970 w poprzednim windows zas certyfikaty bylo na 100lat, obydwa urzadzenia byly zsynchronizowane przez google, ale jak to jest mozliwe przeciez to jakis lobuz musi mi tak robic od kilku tygodni, tylko za co poza informacjami nauka i kilkoma piosenkami na miesiac nie robie nic wiecej na pc choc G series, w tel. wyrozniam sie tylko aplikacjie bezplatne ktore sciagam czasami kilka i pozniej kasuje a.w pc po instalacji tylko klik w explorer nie instalowalem nic i juz pofalszowane wszystko, jak to jest możliwe poswiecilem wszystko a tu zainstalowany nowe systemy juz zniszczone, uszkodzone, dlaczego ktos mi wyrzadza takie szkody? co to lub kto tak mi robi? moze mi na zawsze popsuc pc lub tel? dodaje zdjęcia z pc i zrzuty ekranu z tel gdzie apka wykazala falszywy system 4.4.2. Prosze o rade bo pc nie ruszam od momentu zdjec, brak logow dla wymagan regulaminowych prosze administratora o wybaczenie wyrozumialosc bo mam juz paranoje ostrznosci boje sie juz poprostu cos kliknac a pc mi najdrozszy. Nie wolam serwisu, tez mam obawy, zawsze staram sie byc samoukiem ale tutaj poleglem, wyznaczcie mi droge jaka mam obrac rozjasnijcie w glowie, i czy sam podolam zadaniu? . Dziekuje https://drive.google.com/folderview?id=0B8is0W6fADQiZ05XMlRJdm1EWU0&usp=sharing - pozycze o 19 na dwa dni laptopa i przez ten czas dzien i noc bede czekal na odpowiedz pomoc wskazowke zeby natychmiast sie do niej dostosowac. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi