CR2032 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzień dobry wszystkim forumowiczom Jest to mój pierwszy post na Waszym forum. Ale do rzeczy. Mam problem z uruchomieniem zapory systemowej w Windowsie 8.1 Pro X64. W "services.msc" mam oznaczony typ uruchomienia na automatyczny. Jak wybiorę "uruchom" wyskakuje: System Windows nie może uruchomić usługi Zapora systemu Windows na komputerze Komputer lokalny. Aby uzyskać więcej informacji, przejrzyj dziennik zdarzeń systemowych. Jeśli jest to usługa firmy innej niż Microsoft, skontaktuj się z dostawcą usługi i odwołaj się do specyficznego dla usługi kodu błędu 13. Profilaktycznie przeskanowałem system AdwCleanerem, nic nie znalazło Poniżej zamieszczam logi z FSS i HiJacka FSS.txt hjt.txt Odnośnik do komentarza
CR2032 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 OK, problem udało mi się rozwiązać. Próbowałem wielu sposobów, ostatecznie pomogło mi TO Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi