Sandzej Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, od jakiegoś czasu mam problem z Mozillą. A więc tak: mam problem podczas włączania zakładek (ss1) - lista zamiast normalnie się otworzyć wygląda tak jak na screenie. To samo się tyczy historii (ss2) i w sumie prawie wszystkich tego typu rzeczy, które się rozwijają w liście (np. zapamiętane loginy). Często też cała strona się zawiesza graficznie (ss3). Lepszy przykład z wejścia na stronę jednej z gier (ss4), zobaczcie ją na swojej przeglądarce i porównajcie z moim screenem, tutaj chyba nic nie muszę dodawać. Oczywiście to nie wszystko, ciągle są problemy z przewijaniem wiadomości, czy choćby obejrzeniem filmu na facebooku (jest czarny ekran zamiast filmu) itd.. Pisanie tego posta też nie odbywa się bez problemów :/ . Same kliknięcie na poszczególny link działa tak, jakby wszystko było normalne, więc wychodzi na to, że to coś z samą grafiką, wyświetlaniem. Programy, którymi próbowałem z tym walczyć: 360 Total Security, CCleaner, ADWCleaner, TDSSKiller. Próbowałem także wyłączyć wszystkie dodatki, rozszerzenia i wtyczki - nie pomaga. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 wstaw logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
Sandzej Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Przepraszam, że tak późno. FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Otwórz notatnik i wklej Closeprocesses:HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer: Policy restriction <======= ATTENTIONU3 BcmSqlStartupSvc; No ImagePathU2 CLKMSVC10_3A60B698; No ImagePathU2 CLKMSVC10_C3B3B687; No ImagePathU2 DriverService; No ImagePathU2 IAStorDataMgrSvc; No ImagePathU2 iATAgentService; No ImagePathU2 idealife Update Service; No ImagePathU3 IGRS; No ImagePathU2 IviRegMgr; No ImagePathU2 nvUpdatusService; No ImagePathU2 Oasis2Service; No ImagePathU2 PCCarerService; No ImagePathU2 ReadyComm.DirectRouter; No ImagePathU2 RichVideo; No ImagePathU2 RtLedService; No ImagePathU2 SeaPort; No ImagePathU2 SoftwareService; No ImagePathU3 SQLWriter; No ImagePathTask: {34C7F04C-5C08-44EC-B474-46FB703CF50B} - System32\Tasks\{D9B261B2-18BE-4382-A773-9BEA0C62D546} => pcalua.exe -a "C:\Users\Asteriusz\Desktop\Wrzucone do małego pendriva 2\Launchery\MinecraftZyczu.exe" -d "C:\Users\Asteriusz\Desktop\Wrzucone do małego pendriva 2\Launchery"EmptyTemp: plik zapisz jako fixlist.txt i umieśc na pulpicie. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Po usuwaniu powstanie raport fixlog.txt - przedstaw go. 2. Zresetuj Firefoxa. Z menu Pomoc > Informacje dla pomocy techniczne > Odśwież program Firefox. 3. Google Chrome są w wersji deweloperskiej. Wykonaj nastepujące czynności Upewnij się, że nie masz włączonej synchronizacji, która załaduje złe ustawienia z serwera po reinstalacji przeglądarki: KLIK. Jeśli potrzebne, wyeksportuj zakładki: CTRL+SHIFT+O > Organizuj > Eksportuj zakładki do pliku HTML. Odinstaluj Google Chrome. Przy deinstalacji zaznacz Usuń także dane przeglądarki. Zainstaluj najnowszą stabilną wersję Google Chrome: KLIK. 4. Zrób nowy skan FRST. Odnośnik do komentarza
Sandzej Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wszystko wykonałem i przesyłam logi. Problem występuje nadal. Utworzył mi się na pulpicie nowy folder "Stare dane programu Firefox" - co mam z nim zrobić? Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi