mad357 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam, nie mogę zmienić lokalizacji w pogodzie. Po wpisaniu lokalizacji i kliknięciu na lupę, cały czas trwa wyszukiwanie i nie może nic znaleźć. Opcja znajdź lokalizacje automatycznie nie jest dostępna (tekst szarym kolorem). Ciągle mam domyślną lokalizacje Warszawe. Kiedyś miałem wszystko dobrze, teraz przypadkiem zresetowałem ten gadżet. Proszę o pomoc. Posiadam windows 7 ultimate, 64 bit. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przejrzyj ten temat https://www.fixitpc.pl/topic/26026-weather-gadget-nie-dzia%C5%82a/?hl=%2Bgad%C5%BCet+%2Bpogoda&do=findComment&comment=164014 Odnośnik do komentarza
mad357 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ściągłem fixa, który był w temacie. Nadpisałem Config.xml. Skopiowałem nawet ten gotowy kod Configa. Na wszelki wypadek zresetowałem ustawienia IE. Delfixa nie użyłem, bo nie wiem, co tam trzeba zrobić. I dalej nie działa. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale oryginalnie mój windows był w języku angielskim i musiałem ściągnąć język Polski. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Problem z gadżetem pogody leży po stronie Microsoftu. U mnie też juz się nie łaczy W ostatnim poście Picasso podaje alternatywne gadżety do pogody. Odnośnik do komentarza
mad357 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Niektóre wyglądają nawet ciekawie, dam im szanse Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Diakon Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Na Dp ktos znalazł chyba rozwiazanie z kalendarzem http://forum.dobreprogramy.pl/win7-64bit-gad%C5%BCet-pogoda-nie-mo%C5%BCe-po%C5%82%C4%85czy%C4%87-si%C4%99-z-us%C5%82ug%C4%85-t498750/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi