shrek7251 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam, mam problem z karto microsd która używana jest w telefonie. Jakiś czas temu od tak przestała działać... Komputer widzi ją jako nie posiadającą pamięci. Aktualnie nie chciałbym abym musiał kupować nową lecz jestem gotów na ewentualną stratę danych. Pozdrawiam i licze na pomoc. Odnośnik do komentarza
shrek7251 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 @ref Odnośnik do komentarza
Ripper Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wydaję mi się, że padły układy nand (odpowiadają za magazynowanie danych), to samo mi się stało z pendrivem. Próba odzyskania danych jest koszmarnie droga. Niestety czeka Ciebie zakup nowej karty pamięci. Odnośnik do komentarza
shrek7251 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dziękuje za odpowiedź. Od początku byłem złej myśli. Myślę,że temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi