BaJo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam. Mam problem. Od pewnego czasu kolo kursora myszy co parę sekund pojawia się kręcące kolko. Kursor przeskakuje w rożne miejsca na ekranie. Co jakiś czas mrugają okienka folderów. W procesach w menadżerze co parę sekund pojawia się jakiś proces i znika. Dioda od dysku wariuje non stop mruga. Minimalizowanie gier też się zdarza. Komputer czyściłem CClanerem Skanowałem ESETEM tez skanowałem Malwarebytes Anti-Malware w trybie awaryjnym. Niby jest czystko. Bardzo proszę o pomoc. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
BaJo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nikt nie potrafi mi pomoc? Odnośnik do komentarza
adxxx89 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Spróbuj jeszcze programem ComboFix, często znajduje zainfekowane pliki i foldery, które usuwa, podczas gdy antywirus nic nie znajduje. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Problem chyba leży po stronie usługi NvidiaNetwork Service. Wyłacz ja w panelu usług. Dodatkowo odinstaluj Akamai NetSesion. Application errors:==================Error: (04/15/2015 09:14:54 PM) (Source: Application Error) (EventID: 1000) (User: )Description: Nazwa aplikacji powodującej błąd: NvStreamNetworkService.exe, wersja: 4.1.1943.6202, sygnatura czasowa: 0x551399beNazwa modułu powodującego błąd: NvStreamNetworkService.exe, wersja: 4.1.1943.6202, sygnatura czasowa: 0x551399beKod wyjątku: 0xc0000005Przesunięcie błędu: 0x00000000004e920fIdentyfikator procesu powodującego błąd: 0x704Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0xNvStreamNetworkService.exe0Ścieżka aplikacji powodującej błąd: NvStreamNetworkService.exe1Ścieżka modułu powodującego błąd: NvStreamNetworkService.exe2Identyfikator raportu: NvStreamNetworkService.exe3 Odnośnik do komentarza
BaJo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziękuje za pomoc. Trochę wcześniej znalazłem ze to powoduje błąd i zrobiłem tak jak mówisz. Ale dziękuje za chęci. A Akamai NetSesion do czego służy? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi