WrooM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Włączyło mi sie na monitorze okno do ustawiania jasności , za nic nie można tego wyłączyć. Jak się już wyłączyło to menu w monitorze zaczęło szaleć , po resecie kompa dalej jest okno do jasności i nie można wyłączyć ... co zrobić ? i odłączenie monitora od zasilacza też nic nie dało , przez godzinne było ok ale później znowu jest to coś ... Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Raport pomyłki działu wysłany, co do samego problemu: https://www.fixitpc.pl/topic/155-zakladanie-tematu-jakie-informacje-podawac/ Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hmm możliwe że panel przedni nawala.. U mojego znajomego odłączyłem ten panel w przyciskami i o dziwo działa do dzisiaj.. Fakt że guzików nie może używać ale dobra.. A miał problem podobny ... Możesz spróbować odłączyć może zadziała.. Odnośnik do komentarza
WrooM Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A jak go odłączyć ? Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Już na pw mniej więcej ci powiedziałem.. jak dalej nie rozumiesz daj znać. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ziomus - jak już naprawisz problem z tym monitorem to dla potomności opiszesz rozwiązanie, dobrze? To jest forum, i każdy temat rozwiązany przynosi konkretne korzyści dla pozostałych userów - jak chcesz prywatnie się udzielać to może na onecie stwórz bloga. Tymczasem skoro tak sprawy się mają proponuje temat zamknąć, co niniejszym w raporcie nie omieszkam moderatorowi zasugerować. WrooM w między czasie od postu #2 (tydzień temu) był tu już kilkanaście razy (to tylko tyle co zarejestrowałem, nie wiem ile razy jak był go oglądać nie zalogowany) i nie poczynił absolutnie nic aby nas do pomocy przybliżyć, skoro sam nie ma zamiaru, nikt pewnie chęci do pomocy też nie przejawiał. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Niezbędne dane sprzętowe, o które padła prośba, nie zostały dostarczone. Temat na dodatek wszedł w bardzo niepożądany schemat, czyli kontynuacja na PW (albo się to robi na forum albo przez PW, w przeciwnym wypadku temat nabiera charakteru zdekompletowanego i inni czytający nie mogą się odnieść do tajnych danych). Dwa do dwóch = zamykam. WrooM, jeśli ta decyzja jest niezadawająca i nadal masz problem, poproś o otworzenie tematu, w którym to dostarczysz raport sprzętowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi