bzyko1916 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam, przy uruchamianiu systemu wyskakuje mi czarne okno i napis "The file is possibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum." System uruchamia się dopiero po kilkukrotnym, a czasami kilkunastokrotnym twardy resetem. Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale uprzejmie proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Suma kontrolna plików się nie zgadza, któryś z systemowych plików jest uszkodzony. Spóbuj zrobić przywracanie systemu jak Ci się uda uruchomić. Odnośnik do komentarza
bzyko1916 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Suma kontrolna plików się nie zgadza, któryś z systemowych plików jest uszkodzony. Spóbuj zrobić przywracanie systemu jak Ci się uda uruchomić. Ale koniecznie przywracanie systemu, czy mogę również wyczyścić partycje i zainstalować Windowsa od początku? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi