kamyk69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam, Przestały mi działać pliki z rozszerzeniem .exe. Posiadam na komputerze antywirusa Eset Nod32, ale on nie znajduje żadnego wirusa. Niestety nie mogę zainstalować żadnego innego programu do przeskanowania komputera ponieważ po ściągnięciu i próbie instalacji wyświetla się komunikat System Windows nie może odnależć pliku. Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Nie mogę również odpalić regedit.exe, występuje taki sam komunikat. Nie mogę również przywrócić systemu do działania z wcześniej, pojawia się komunikat nie można uruchomić odzyskiwania systemu. Proszę o pomoc. Łukasz Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wstaw logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
kamyk69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Niestety nie mogę uruchomić tego programu, ponieważ po ściągnieciu i próbie instalacji wyświetla się komunikat: System nie może odnaleźć pliku. Czy można to jakoś obejść? Jak tak to w jaki sposób? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Spróbuj w awaryjnym. Przed startem systemu F8. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi