zwirek2 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam tak jak w temacie ,podczas każdorazowego włączania komputera wyskakuje mi Dosowe okno zaawansowanych opcji uruchomienia systemu windows ,i za kazdym razem musze wybrać Uruchom system Windows normalnie ,a następnie gdy dam enter wyskakuje kolejne okno z opcją wyboru systemu wtećzas znow zatwierdzam WIndows xp i enter i dopiero komp wgrywa system. Co może być tego przyczyną robiłem już nawet reinstal windowsa i nadal jest to samo,dodam że jest to laptop z Windows XP Prof. mam tak od dłuzszego czasu to ale jakoś teraz mi to zaczeło przeszkadzać że trzeba poczekać i klikać każdorazowo zamiast tylko włączyć zasilanie by wystartowal system. Odnośnik do komentarza
zwirek2 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a tu to chyba poważna sprawa ,międzyczasie szukam czegoś w googlach ale nic na ten temat znaleźć nie mogę ,czyżby się nikomu takie coś nie przytrafiło Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pokaż System Summary z HWInfo + Sensors. Podaj czy masz SP3. Odnośnik do komentarza
zwirek2 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tak SP3 jest ale nie wiem jaki scan ci pokazać ten system summary i sensors zdjęcie zrobic czy jest tu jakaś funkcja scanu Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 KLIK. Post #3 i 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi